Social-democratul Alexandru Petrescu afirmă, marţi, că primarul Clotilde Armand se lăuda că a închis terase în plină toamnă, după ce toată vara a tolerat ilegalităţile reclamate de cetăţeni, însă nu şopteşte o vorbă despre faptul că ANPC a închis temporar 89 de locuri de joacă din sector. El arată că, ”deşi au existat numeroase sesizări de la cetăţeni, administraţia Armand a eşuat să acţioneze la timp pentru remedierea situaţiei, iar acum are de plătit inclusiv o amendă de 12.000 RON, din bani publici”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Recent, Clotilde Armand se lăuda că a închis terase în plină toamnă, după ce toată vara a tolerat ilegalităţile reclamate de cetăţeni, însă nu şopteşte o vorbă despre faptul că ANPC a închis temporar 89 de locuri de joacă din sectorul 1. Acestea sunt amenajate de Primăria Sectorului 1, iar ANPC a constatat o serie de nereguli, de pildă lipsa protecţiei pentru anumite echipamente, tobogane crăpate, balansoare instabile sau lipsa avertizării faţă de potenţiale pericole, scrie Alexandru Petrescu pe Facebook.

El arată că, deşi au existat numeroase sesizări de la cetăţeni, administraţia Armand a eşuat să acţioneze la timp pentru remedierea situaţiei, iar acum are de plătit inclusiv o amendă de 12.000 RON, din bani publici, desigur”.

”La toate acestea, se adaugă scăderea siguranţei elevilor în şcolile din sectorul 1. Administraţia Armand a tăiat cam un sfert din numărul paznicilor şi nu a suplinit cu sisteme de monitorizare în timp real, deşi Primăria Sectorului 1 are excedent bugetar, conform documentelor oficiale”, spune Petrescu.

”Aşadar, Clotilde Armand se găseşte din nou într-o realitate paralelă cu cea a cetăţenilor. Doamna primar nu este interesată să le ofere copiilor spaţii de joacă şi edificii educaţionale sigure, însă nimic nou pe cer, Clotilde Armand nu reprezintă locuitorii sectorului 1, ci se reprezintă doar pe sine”, mai afirmă social-democratul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.