Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a votat, duminică, pentru un preşedinte care să muncească mai mult, iar românii plecaţi în străinătate să revină acasă, nu să mai muncea pentru alte ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trebuie să votăm, e o obligaţie morală a fiecărui cetăţean. Am votat cu încredere că România se poate schimba în mai bine, pentru că avem nevoie de asta. Faptul că au votat atâţi români din Diaspora e extraordinar, înseamnă că îşi doresc să se întoarcă acasă”, a spus Toma.

Edilul şef buzoian a declarat că de la noul preşedinte îşi doreşte să muncească ”mai mult”, aşa cum îşi doreşte de la sine dar şi de la românii plecaţi peste graniţe, care trebuie să revină acasă, nu să mai muncească pentru alte ţări: ”Îmi doresc de la noul preşedinte ce-mi doresc de la fiecare român şi de la mine, îmi doresc să muncim mai mult, s-avem rezultate mai bune. Din  păcate, după 1990, nu prea s-a întâmplat asta. Au muncit numai unii, foarte puţini, şi foarte mulţi în străinătate. E timpul să muncim pentru ţara noastră, nu pentru alte ţări. Mesajul e unul de unitate”.

Totodată, primarul Buzăului, a declarat că mesajul său pentru colegii de partid este unul de unitate: ”Trebuie să fim unităţi, nu poţi fi unit tot timpul, pentru că aşa apar probleme, dar te baţi, te lupţi, dar în final rămâi şi şi unit”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.