Preşedintele Biroului Electoral Judeţean Buzău, judecătorul Gabriela Nicula, a fost schimbat din funcţie, fiind considerat contact direct al unui caz pozitiv la infecţia COVID-19. Locul a fost preluat de judecătorul Angelica Miu, locţiitor al preşedintelui BEJ Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al BEJ Buzău, Marian Oprea, judecătorul Gabriela Nicula a fost schimbat din funcţie la solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) după ce aceasta a intrat în contact, zilele trecute, cu un membru al comisiei tehnice a Biroului Electoral Judeţean care a fost testat duminică dimineaţă, iar rezultatul venit după-amiază a indicat că este infectat cu SARS-CoV-2.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 44 de ani care, simţindu-se rău, nu a mai venit dimineaţă la serviciu şi a mers la DSP pentru a-şi face testul pentru COVID-19, al cărui rezultat a fost pozitiv.

Reprezentanţii DSP au decis ca judecătorul Gabriela Nicula să intre în izolare alături de familie, la fel cum a intrat şi membrul comisiei tehnice a BEJ care a fost testat pozitiv.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.