Alianţa USR-PLUS a câştigat alegerile în judeţul Braşov, dar diferenţa faţă de cel de-al doilea partid - PNL - este una redusă, cele două formaţiuni fiind despărţite, la Senat, de mai puţin de 700 de voturi. Pe locul al treilea s-a clasat Partidul Social Democrat, dar la o diferenţă de 10.000 de voturi faţă de USR-PLUS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor Biroului Electoral, după numărarea voturilor de la toate secţiile de votare din judeţul Braşov, la Senat, pe prima poziţie s-a situat Alianţa USR-PLUS, cu 26,78%, fiind urmată îndeaproape de PNL - 26,59%. Diferenţa între cele două partide a fost de 698 de voturi. Pe locurile următoare s-au clasat PSD - 20,59%, la 10.000 de voturi de prima poziţie, AUR - 7,89%, UDMR - 4,98%. 
 
Pentru Camera Deputaţilor, diferenţa dintre Alianţa USR - PLUS şi PNL este mai mare. Astfel, USR-PLUS a câştigat alegerile cu 26,79%, PNL a obţinut 25,62%, aceste formaţiuni fiind despărţite de aproape 1.900 de voturi. PSD a ocupat poziţia a treia cu 20,56%, AUR este pe locul al patrulea cu 7,66%, iar UDMR pe al cincilea, cu 4,95%.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.