Candidatul USR-PLUS la Primăria Iaşi, Cosette Chichirău, afirmă că speră în "miracolul ieşean", dar că este important ca oamenii să iasă la vot. "Ştim că valorile noastre au câştigat", spune Chichirău. La rândul său, Marius Bodea, candidatul USR-PLUS la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, a afirmat că a votat pentru “schimbare pe linie“.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cosette Chichirău a votat la o secţie din centrul Iaşiului, ea fiind întâmpinată cu aplauze de mai mulţi susţinători.

“Ştim că valorile noastre au câştigat şi că ieşenii ne susţin. Sperăm în miracolul ieşean. Vrem ca Iaşiul să fie o mândrie pentru România“, a spus Cosette Chichirău.

Totodată, ea a făcut apel la ieşeni să iasă la vot în număr mare.

La rândul său, deputatul Marius Bodea, candidatul USR-PLUS la şefia CJ, a votat la un liceu din cartierul Tătăraşi, el afirmând că este păcat că Iaşiul nu este din punctul de vedere al dezvoltării la nivelul aşteptat.

El a afirmat că a votat pentru “schimbare pe linie“ şi la Primăria Iaşi, dar şi la Consiliul Judeţean.

“Votul este cel mai mare câştig al democraţiei în România, iar asta s-a întâmplat cu un sacrificiu uriaş la revoluţia din 1989. Am votat pentru schimbare pe linie. În judeţ încă avem pungi de sărăcie, iar oamenii nu au acces la servicii elementare precum apă, gaz sau asfalt“, a declarat Marius Bodea.

În judeţul Iaşi, până la ora 14.00 au votat 19,7 la sută dintre alegători, prezenţa pe municipiul Iaşi fiind de numai 14,4 la sută.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.