Deputatul PSD de Timiş Adrian Pau a declarat luni la Parlament că nu va vota moţiunea de cenzură depusă de PSD şi ALDE împotriva premierului Sorin Grindeanu, deoarece şeful Guvernului este prietenul său, în vreme ce Liviu Dragnea este doar şeful lui, adăugând că moţiunea ”cu certitudine nu va trece”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Miercuri o să fac exact ce a decis organizaţia PSD Timiş şi o să-l susţin pe Sorin Grindeanu. Nu voi vota moţiunea”, a declarat Pau.

Întrebat de ce a ales să fie de partea lui Sorin Grindeanu şi nu de cea a lui Liviu Dragnea, deputatul PSD a spus că premierul este prietenul său.

”Pentru că Sorin Grindeanu este prietenul meu. Liviu Dragnea este şeful meu”, a mai spus Pau.

Deputatul PSD de Timiş a spus că nu îi e frică de o posibilă excludere din partid şi că, dacă se va întâmpla acest lucru, se va reînscrie.

”Până la urmă eu cred că în a vota sau a nu vota moţiunea nu există o condiţie de excludere. Dacă aşa va decide conducerea partidului şi ne va exclude, vom vedea ce vom face mai departe. Organizaţia PSD Timiş ne va susţine, ne vom înscrie înapoi în organizaţie, ei o să ne dea afară, noi o să ne înscriem. Asta este. Până la urmă, în corp, organizaţia PSD Timiş fără câteva persoane singulare, îl susţine pe Sorin Grindeanu”, a mai spus Adrian Pau.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.