Preşedintele Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL de la Romexpo, potrivit unui anunţ transmis de Administraţia Prezidenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Prezidenţială a transmis, vineri, programul preşedintelui Klaus Iohannis pentru perioada următoare.  

Potrivit anunţului, sâmbătă, de la ora 11.00, şeful statului va lua parte la Congresul PNL organizat la Romexpo.  

Liberalii au precizat că şeful statului va lua cuvântul în partea de început a evenimentului la care sunt aşteptate 5.000 de persoane.  

Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, că guvernanţii şi preşedintele ”încalcă orice restricţii, organizând un Congres cu 5.000 de oameni”.  

”Un adevărat focar naţional de COVID-19 în plin val 4 al pandemiei”, a scris Marcel Ciolacu, vineri, pe Facebook.  

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis, vineri, intrarea Capitalei în scenariul roşu, noile măsuri fiind aplicate din data de 25 septembrie, de la ora 00.00, după ce rata de infectare a trecut de 3 la mie. 

Miercuri, Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat cum vede participarea lui Klaus Iohannis la Congresul PNL din 25 septembrie, că aceasta este din nou o implicare nepermisă a unui şef de stat în viaţa politică. 

La rândul lor, reprezentanţii AUR reclamă un ”congres penal la Romexpo”.  

”Preşedintele Iohannis încalcă Constituţia prin susţinerea făţişă a candidatului Cîţu, iar premierul încalcă legea prin mituirea primarilor PNL”, susţine AUR.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.