Actriţa Ramona Bădescu s-a alăturat partidului AUR. Ea a spus că, deşi trăieşte de peste trei decenii la Romna, mereu a fost cu gândul la România, iar întotdeauna sângele ei a fost de româncă. „De multe ori românii erau un popor despre care nu se ştia. Acum ştiu, pentru că noi ne-am câştigat o identitate, identitatea românească”, a adăugat Bădescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia s-a alăturat echipei AUR cunoscuta actriţă Ramona Bădescu, o reprezentantă a românilor din afara graniţelor, arată comunicatul de presă al partidului.

Aceasta a spus că a venit alături de AUR pentru a depune toată iubirea sa pentru ţară şi românii din Diaspora. Ramona Bădescu a subliniat că românii care sunt în afara graniţelor au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de ţară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviţi cu răutate, cu prejudecăţi. De multe ori am primit ameninţări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se ştia. Acum ştiu, pentru că noi ne-am câştigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm şi luptăm uniţi”,  a afirmat Ramona Bădescu.

„Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora şi el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat şi de faptul că astăzi este în Italia”, a completat Bădescu.

„Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru ţară şi românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Aşa că uniţi vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a conchis actriţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.