Premierul ungar Viktor Orban face o vizită de două zile în Transilvania, la invitaţia UDMR, având programate întâlniri cu liderii Uniunii, cu reprezentanţii UDMR în administraţiile publice locale, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"La invitaţia UDMR, premierul Ungariei, Viktor Orbán, preşedintele FIDESZ soseşte într-un turneu de două zile în Transilvania. În 8 mai va avea o întâlnire cu liderii Uniunii, cu reprezentanţii UDMR în administraţiile publice locale, cu reprezentanţi ai bisericilor maghiare şi cu studenţi. Pe 10 mai premierul ungar va inaugura cea mai mare fabrică de amestecuri de furaje din România aflată în localitatea Sânpaul din Târgu Mureş şi va vizita Academia de Hochei pe gheaţă din Cârţa  şi Centrul de Protecţie a Copilului Sf. László din Sânsimion, ambele din judeţul Harghita", anunţă Uniunea.

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor vor susţine o conferinţă de presă pe tema alegerilor europarlamentare, miercuri, 8 mai, ora 15.20, la sediul Prezidiului Executiv al UDMR.

Vineri, 10 mai, va avea loc o festivitate de inaugurare la UBM Feed Romania SRL. Evenimentul începe la ora 9.30 şi este deschis pentru accesul presei.

După-amiaza, premierul va vizita Academia de Hochei a Ţinutului Secuiesc şi Centrul Metodologic.

Meciul de hochei de pe terenul din Cârţa va începe la ora 15:00 şi este deschis pentru accesul presei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.