Ambasadorul Franţei la Bucureşti, François Saint - Paul şi personal din ambasadă prezintă. într-o înregistrare video postată pe contul de Facebook al reprezentanţei diplomatice, "5 motive execelente pentru care diplomaţii francezi iubesc România": muzica, gastronomia, vinul, maşina Dacia şi eternul feminin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmuleţul începe cu ambasadorul François Saint - Paul cântând la pian câteva acordurii din imnul României.

"Pentru mine, România este şi muzica. La mulţi ani, România!", spune ambasadorul, în limba română. El este urmat de diplomaţi care spun pe rând ce înseamnă ţara noastră pentru ei şi urează "La mulţi ani!".

"Pentru mine România este şi gastronomie", "Pentru mine România este şi un vin bun", "Pentru mine România este şi Dacia mea", "Pentru mine România este şi eternul feminin", spun cei care apar în înresgistrarea prezentată de Ambasada Franţei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.