Preşeditele României, Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Cotroceni pe ministrul Apărării din Moldova, Anatolie Şalaru cu care discutat despre perspectivele de dezvoltare a cooperării bilaterale în domeniile securităţii şi apărării şi a parcursului european al Moldovei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preşedintele Klaus Iohannis a evidenţiat importanţa pe care România o acordă Republicii Moldova, reflectată în sprijinul constant din partea ţării noastre pentru Chişinău în cadrul relaţiilor bilaterale de parteneriat. În context, Preşedintele României a subliniat că este esenţial pentru Republica Moldova să continue parcursul european şi să valorifice potenţialul beneficiilor derivate din raporturile cu Uniunea Europeană. Totodată, a reliefat că este necesar ca Republica Moldova să dovedească hotărâre în respectarea angajamentelor europene asumate şi să continue eforturile de consolidare a instituţiilor naţionale pentru a dobândi mai multă predictibilitate şi credibilitate în plan european”, informează Administraţia Prezidenţială.

Anatolie Şalaru a subliniat eforturile făcute de guvernul din care face parte în direcţia europeană şi s-a arătat încrezător că parcursul european al ţării sale va continua.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”De asemenea, ministrul moldovean a adresat mulţumiri pentru sprijinul constant şi substanţial al României pentru Republica Moldova în derularea relaţiilor bilaterale, precum şi în context european. În cadrul discuţiilor, preşedintele Klaus Iohannis şi ministrul Anatolie Şalaru au avut şi un schimb de opinii privind evoluţia situaţiei de securitate din regiune”, mai informează preşedinţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.