Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis joi un mesaj de felicitare preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, care a obţinut un nou mandat în urma alegerilor de duminică. Iohannis spune, în mesajul transmis, că este încrezător cu privire la beneficiile dezvoltării relaţiilor dintre România şi Rusia, prin dialog constructiv şi în conformitate cu principiile şi normele de drept internaţional

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe această cale, ţin să vă asigur că rămân încrezător cu privire la beneficiile dezvoltării relaţiilor dintre statele noastre pe baze pragmatice şi predictibile, prin dialog constructiv şi în conformitate cu principiile şi normele de drept internaţional”, se arată în mesajul de felicitare pe care Klaus Iohannis i l-a transmis lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin - aflat de peste 18 ani la conducerea Federaţiei Ruse - a obţinut duminică un nou mandat de şase ani, în urma unui scrutin fără suspans.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.