Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Paşcu anunţă că a fost informat de ambasadoarea României la UE, Luminiţa Odobescu, că a primit instrucţiuni pentru retragerea candidaturii mele la postul de comisar interimar al României. Paşcu spune că ia notă şi se conformează deciziei premierului Viorica Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ultima ora: am fost informat de Dna Ambasador pe lângă UE, Luminiţa Odobescu, ca a primit instrucţiuni pentru retragerea candidaturii mele la postul de comisar interimar al României! Iau nota şi ma conformez, aşa cum am anunţat, hotărârii luate de Dna Viorica Vasilica Dancila! Voi reveni ...”, a scris Paşcu pe pagina sa de Facebook.

Decizia Guvernului de la Bucureşti vine după ce şi estonia a anunţat luni că renunţă la postul de comisar european interimar.
 
În 28 iunie, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că PSD îl propune pe Ioan Mircea Paşcu pentru postul de comisar european deţinut de Corina Creţu, care a obţinut un mandat de europarlamentar. Ioan Mircea Paşcu a fost europarlamentar din 2007, dar pentru alegerile din 26 mai nu s-a mai regăsit pe listele partidului, el exprimându-şi la acel moment nemulţumirea faţă de această situaţie.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.