Corina Creţu şi Mihai Tudose vor face parte din grupul social-democraţilor din Parlamentul European, anunţă liderul Pro România, Victor Ponta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Totul este bine când se termină cu bine / Corina Creţu şi Mihai Tudose sunt adevăraţi social-democraţi şi locul lor natural era în Grupul Social Democrat din Parlamentul European-mai ales că au fost acceptaţi fără să fie obligaţi să intre în Delegaţia PSD ! Totul în regulă, totul conform cu ceea ce au promis celor 600.000 de oameni care i-au votat!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.
El îl acuză pe Dacian Cioloş că nu a vrut să îi primească în grupul Renew Europe.
  
„Chiar şi cei mai talibani antipesedisti nu pot să ne reproşeze nimic după ce am avut parte de un pic de “circ dambovitean” la Grupul “Renew Europe” tocmai din partea unor români / opoziţia vehemenţă a lui Dacian Ciolos este pentru noi o lecţie importantă despre dialog, valori europene şi capacitatea de a construi parteneriate oneste şi în interesul României / de fapt totul a fost o simplă gelozie personală-Dacian Ciolos nu suportă ideea că în acelaşi grup cu el să fie şi un Comisar European considerat mai eficient şi care chiar a lucrat pentru România ( nu pentru Franţa)-oamenii mici au orgolii mari!”, afirmă Ponta.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.