International Financial Law Review – IFLR a decernat, la Londra, premiile anuale „IFLR Europe Awards”. Ţuca Zbârcea & Asociaţii a urcat pe podiumul IFLR pentru a cincea oară, fiind desemnată „Firma de Avocatură a Anului din România”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

​Publicaţia britanică International Financial Law Review – IFLR a anunţat câştigătorii premiilor „IFLR Europe Awards”,în prezenţa unei audienţe numeroase, formată din câteva sute de reprezentanţi ai mediului juridic, corporatist şi financiar din Europa. Trofeele sunt decernate, anual, celor mai importante şi mai active firme de avocatură cu expertiză în domeniile financiar-bancar, pieţe de capital şi fuziuni şi achiziţii.

Pentru a cincea oară, premiul „Firma de Avocatură a Anului din România” a revenit echipei Ţuca Zbârcea & Asociaţii, în considerarea implicării cu succes în proiecte multijurisdicţionale de anvergură. Prezenţi la gală, Mihai Dudoiu şi Gabriela Anton, partenerii coordonatori ai practicii în domeniul financiar-bancar din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii, au precizat:

„Premiul din această seară este o reconfirmare a experienţei noastre în domeniile financiar şi bancar, venită din parteaInternational Financial Law Review – IFLR, cea mai cunoscută publicaţie dedicată consultaţilor pe piaţa financiară internaţională. Colaborarea pe care o avem cu jucători de topdin acest domeniu ne-a oferit ocazia de a ne diversifica portofoliul şi implica în mandate locale şi regionale complexe, care ne-au pus în valoare competenţele. Mulţumim IFLR pentru această distincţie, mulţumim clienţilor noştri şi, nu în ultimul rând, felicitări echipei noastre - acest premiu este rezultatul muncii lor.”(Mihai Dudoiu, Partener)

„A fost o seară excepţională, ne onorează să fim desemnaţi cea mai bună firmă de avocatură din România. Într-adevăr, practica noastră de Banking & Finance a avut un ritm susţinut de creştere, fiind solicitaţi să acordăm servicii de asistenţă juridică în mandate variate, inclusiv proiecte multijurisdicţionale, în care am avut rol coordonator la nivel regional. Suntem mândri de această recunoaştere, mulţumim IFLR şi întregii noastre echipe, mulţumim clienţilor noştri, cărora le promitem că vom continua să-i consiliemcu aceeaşi dedicare şi perseverenţă ca şi până acum. (Gabriela Anton, Partener)

Trofeul „Firma de Avocatură a Anului din România” este al cincilea pe care britanicii publicaţiei International Financial Law Review – IFLR îl decernează Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Pentru prima oară pe podium în 2012, avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii aveau să reconfirme şi să primească cea mai înaltă distincţie pentru Româniaîn anul 2016, pentru a se regăsi, din nou, pe lista premianţilor galelor „IFLR Europe Awards” din 2019 şi 2021. Cu acestpalmares,Ţuca Zbârcea & Asociaţii devine cea mai premiată firmă de avocatură din România la acest moment.

International Financial Law Review – IFLR este editorul ghidului IFLR 1000 al celor mai activi consultanţi pe piaţa financiară internaţională.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.