MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a obţinut refinanţarea şi majorarea, cu suma de 50,7 milioane de euro, a unor facilităţi de creditare existente, a căror valoare totală se ridică acum la 228 milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat sindicatul de bănci format din Banca Comercială Romană, în calitate de cordonator şi finanţator, Raiffeisen Bank, BRD Groupe Société Générale, Banca Transilvania, ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucureşti şi Erste Group Bank AG, în calitate de finanţatori, în acordarea unei facilităţi suplimentare în valoare de 50,7 milioane de euro către Grupul MedLife. Noile fonduri fac parte dintr-un credit sindicalizat ce se ridică la 228 milioane de euro şi vor fi dedicate consolidării şi eficientizării activităţii Grupului. 

Echipa de avocaţi din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii, sub coordonarea lui Mihai Dudoiu (Partener) a acordat servicii de asistenţă juridică băncilor finanţatoare pe întreg parcursul proiectului. Din echipa implicată în acest mandat au mai făcut parte Sergiu Negreanu (Managing Associate) şi Sorina Ştefoni (Avocat).

Suntem bucuroşi că am finalizat cu bine această nouă etapă a proiectului de finanţare a Grupului MedLife, în care suntem implicaţi de mai bine de cinci ani. Este o tranzacţie complexă (nu doar prin prisma valorii creditului), fiind o finanţare acordată într-o structură de club, la care participă şase dintre cele mai importante bănci active pe piaţa locală şi peste douăzeci de companii având calitatea de împrumutaţi”, a menţionat Mihai Dudoiu, Partener al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii are o echipă experimentată de avocaţi în domeniul bancar şi financiar, care oferă asistenţă juridică băncilor comerciale naţionale şi internaţionale, băncilor de investiţii, băncilor de dezvoltare, societăţilor de leasing şi altor instituţii financiare prezente în România sau interesate să investească în România. Avocaţii au fost implicaţi în sute de proiecte de finanţare în valoare de zeci de miliarde de euro, activitatea firmei în acest domeniu fiind cotată în topul clasamentelor internaţionale de profil precum IFLR 1000, Legal 500 etc. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.