Copreşedintele PNL Vasile Blaga a venit luni la Direcţia Naţională Anticorupţie, el declarând că a fost citat pentru a fi audiat ca martor într-un dosar deschis în acest an, dar că nu ştie despre ce fapte este vorba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vasile Blaga a spus, la intrarea în sediul DNA, că nu ştie decât că va da declaraţii de martor în dosarul în care a fost citat de procurori, fără a avea alte informaţii despre cauză.

Copreşedintele PNL a mai fost audiat la DNA, în 14 aprilie, tot în calitate de martor, într-un dosar privind fapte de abuz în serviciu deschis în 2015 de procurori. Surse judiciare declarau atunci că Blaga a dat declaraţii într-un dosar privind despăgubiri ilegale acordate de ANRP.

În 3 noiembrie 2015, Blaga a fost la DNA pentru a da declaraţii de martor în dosarul în care Elena Udrea este acuzată de finanţarea campaniei electorale din 2012 a PDL cu bani pe care i-ar fi primit de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.