Fostul ministru Elena Udrea, condamnată definitiv la şase ani de închisoare şi care a fost prinsă în Bulgaria, a fost audiată, sâmbătă, la instanţa care a judecat cererea de extrădare. Instanţa a decis ca Udrea să fie extrădată, însă sentinţa nu este definitivă. Apelul va fi judecat în 14 aprilie, iar până atunci Udrea rămâne în arest în Bulgaria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Potrivit Antena 3, judecătorii bulgari au decis extrădarea Elenei Udrea în România. 

Hotărârea nu este definitivă, urmând a fi judecat apelul pe 14 aprilie, la ora 10:00. Până atunci, Udrea rămâne în arest.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Elena Udrea a ajuns, în jurul orei 15.00, la tribunalul din Bulgaria care urmează să decidă ce se va întâmpla în continuare.  

Udrea a fost reţinută în Bulgaria, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile româneşti.  

Ea a fost iniţial reţinută pentru 24 de ore, măsura fiind prelungită cu 72 de ore.  

Ea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare, dar a reuşit să iasă din ţară, prin Vama Giurgiu, înainte de emiterea mandatului. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.