Medicul buzoian Viorel Chioaşcă, reţinut marţi seară în urma unui flagrant organizat de ofiţerii DGA-Serviciul judeţean Buzău a mers în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a decis, însă plasarea sa în arest la domiciliu

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Magistratii Tribunalului Buzau au respins miercuri propunerea de arestare preventivĂ a medicului buzoian prins în flagrant şi au decis plasarea sa în arest la domiciliu pentru 30 de zile.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Medicul a fost adus, miercuri dimineaţă,  la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, unde a discutat cu procurorul care se ocupă de cazul său şi ulterior a fost transportat la Tribunalul Buzău unde un judecător urmează să decidă dacă va da curs propunerii de arestare preventivă.
Medicul Viorel Chioaşcă ar fi solicitat suma de 1.500 de lei de la mama unui adolescent de 16 ani dintr-o comună buzoiană pentru a-l opera pe acesta pentru deviaţie de sept. Pentru că adolescentul provenea dintr-o familie cu dificultăţi financiare iar părinţii nu dispuneau de suma de bani necesară, aceştia au sunat la Direcţia Generală Anticorupţie, iar ofiţerii împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău au organizat flagrantul. 
Viorel Chioaşcă şi-a petrecut noaptea în arestul IPJ Buzău, iar după prânz a fost dus la Tribunalul Buzău unde un magistrat va judeca propunerea procurorului privind  arestare preventivă pentru luare de mită.
Viorel Chioaşcă este medic ORL angajat de mai mulţi ani la Secţia Exterioară Buzău a Spitalului General Căi Ferate Galaţi, are 67 de ani şi, deşi a depăşit vârsta de pensionare, a rămas în sistem din cauza lipsei de cadre medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.