Un bărbat din Târgovişte, care a ameninţat cu maceta poliţiştii chemaţi de soţia sa pentru că făcea scandal, a fost arestat pentru ultraj. El este acuzat de comiterea a şase fapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 15.09.2023, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat cu privire la săvârşirea a 6 (şase) infracţiuni de ultraj (...), constând în aceea că, în timp ce se afla în curtea imobilului având asupra sa o macetă cu lama de circa 50 cm, a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi suprimarea vieţii mai multor agenţi de poliţie toţi din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte - Biroul de Ordine Publică”, a anunţat, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte.

Procurorii au precizat că incidentul s-a produs în timp ce poliţiştii se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

”Interveniseră la un apel de urgenţă iniţiat prin S.N.U.A.U. 112 de către soţia inculpatului, în urma unui conflict cu acesta, ocazie cu care a provocat distrugeri în imobil şi a proferat ameninţări cu acte de violenţă”, se mai arată în comunicat.

Iniţial, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat prevemtiv pentru 30 de zile.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.