Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) organizează, vineri, tragere la sorţi pentru desemnarea unui membru în completul de 5 judecători Penal 3. Procedura este necesară după ce Ioana Bogdan a fost detaşată la Institutul Naţional al Magistraturii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ICCJ a anunţat că, vineri, de la ora 12.00, are loc desemnarea, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, a unui membru titular pentru Completul de 5 judecători Penal 3 – 2018 şi Completul de 5 Judecători Penal 3 – 2019. 
 
Procedura se realizează în baza ”art.32 alin.(4) din Legea nr.304/2004 privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi art.291 alin.(2) din Regulamentul pentru organizarea şi funcţionarea administrativă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”.
 
Tragerea la sorţi are loc după ce Ioana Bogdan a fost detaşată la Institutul Naţional al Magistraturii, începând cu data de 1 noiembrie 2019, pentru o perioadă de 3 ani.
 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.