Doi bărbaţi care au lovit în mod repetat un consătean cu o bâtă, într-un sat din judeţul Timiş, au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor. Potrivit procurorilor, victima a suferit numeroase fracturi ale craniului şi oaselor feţei, având nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus trimiterea în judecată a doi inculpaţi, în stare de arest preventiv, pentru tentativă de omor calificat şi tulburare a liniştii şi ordinii publice.

”În fapt, s-a reţinut că, după ce anterior, în data de 25.09.2017, inculpatul V.M.-J.  a mai comis o faptă de tentativă de omor, în data de 23.06.2023, după orele 21:30, în satul Măguri din judeţul Timiş, împreună cu inculpatul V.I., cu ocazia unui conflict, cei doi inculpaţi ar fi lovit persoana vătămată cu o bâtă, cu intenţia de a o ucide, provocându-i leziuni, fracturi multiple ale craniului şi ale oaselor feţei”, au transmis, marţi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că victima necesită 45 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în primejdie.

”Prin acţiunile violente, văzute şi de alţi locuitori ai satului, cei doi inculpaţi ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică”, au mai precizat procurorii.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Timiş.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.