Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a afirmat, miercuri seară, după votul de învestitură, că următoarea perioadă nu va fi deloc uşoară, dar că este decis să ducă la bun sfârşit toate proiectele asumate. ”Pentru justiţie va fi un nou început. Unul în care politicienii nu vor mai deţine controlul, iar infractorii nu vor mai dicta direcţia sistemului judiciar”, a afirmat Stelian Ion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De astăzi, România va avea un nou guvern. În cadrul acestuia, am fost desemnat să preiau portofoliul Justiţiei. Ţin să vă mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată în toţi aceşti ani şi să vă asigur că voi conduce Ministerul Justiţiei cu responsabilitate”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Stelian Ion.

Acesta afirmă că perioada următoare nu va fi uoară:

”Sunt conştient că următoarea perioadă nu va fi uşoară, dar sunt decis să duc la bun sfârşit toate angajamentele din capitolul justiţie al programului de guvernare. Pentru justiţie va fi un nou început. Unul în care politicienii nu vor mai deţine controlul, iar infractorii nu vor mai dicta direcţia sistemului judiciar”, a mai afirmat Stelian Ion.

Guvernul Cîţu a primit, miercuri, votul de îvestitură, iar la ora 20.00 este programată depunerea jurământului.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.