Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Cristina Tarcea, a declarat, miercuri, pentru News.ro că marţi seară a fost la Guvern, în audienţă, pentru problema spaţiului Înaltei Curţi, care solicită atribuirea temporară a unui spaţiu aflat în proprietatea publică a statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Confirm că eu am fost la Guvern. Spaţiul şi sediul ICCJ este o prioritate pentru mine şi m-am înscris într-o audienţă pentru spaţiul Înaltei Curţi. Dorim, până se va realiza proiectul District Justice care pare că va rezolva în integralitate problema Înaltei Curţi, dorim să ne fie atribuit un spaţiu pe care noi l-am identificat, care ar fi în proprietatea publică a statului şi vrem să ne fie dat în folosinţă un an, doi, trei, până când se rezolvă District Justice”, a declarat Cristina Tarcea.

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a fost la Guvern, marţi seară, iar surse guvernamentale declarau că acesta ar fi fost însoţit de şefa Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), judecătoarea Mariana Ghena. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.