Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) anunţă organizarea unei şedinţe publice de tragere la sorţi pentru desemnarea Completurilor de 5 Judecători pentru anul 2023, aceasta urmând să aibă loc în 3 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ÎCCJ a transmis, vineri, că în 3 ianuarie, de la ora 14, la sediul instituţiei, va avea loc şedinţa publică de tragere la sorţi pentru stabilirea membrilor Completurilor de 5 Judecători pentru anul 2023.
 
De asemenea, cu acest prilej, va fi desemnat un membru titular Completul de 5 Judecători – Penal 1 – 2018 în locul judecătorului Daniel Grădinaru, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii. Totodată, judecătorul Daniel Grădinaru va fi înlocuit şi în Completul de 5 Judecători – Penal 3 – 2019, Completul de 5 Judecători – Penal 1 – 2021, Completul de 5 Judecători – Penal 2 – 2022. 
 
ÎCCJ va desemna prin tragere la sorţi şi un membru titular în Completului de 5 Judecători – Civil 1 – 2018, în locul judecătoarei Denisa-Angelica Stănişor, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, şi un membru titular în Completul de 5 Judecători – Civil 2 – 2022, în locul judecătoarei Ileana-Izabela Dolache-Bogdan, care a ieşit la pensie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.