Deputatul PSD Cristian Rizea a declarat miercuri, după ce a fost audiat la DNA, că nu a făcut trafic de influenţă şi că a fost în faţa anchetatorilor pentru a clarifica o "chestiune" care s-a lămurit acum şase ani într-o instanţă civilă, iar acum trebuie "rezolvată şi pe latură penală".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fost invitat aici pentru a lămuri o chestiune care, din punctul meu de vedere, s-a lămurit acum şase ani într-o instanţă civilă, iar acum o voi rezolva şi pe latură penală. N-am făcut trafic de influenţă, n-am făcut absolut nimic. Nu există aşa ceva", a spus Cristian Rizea, la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a stat aproximativ două ore şi jumătate.

Surse judiciare au declarat miercuri, pentru News.ro, că deputatul PSD Cristian Rizea a fost pus sub învinuire de procurorii DNA, pentru trafic de influenţă, după ce ar fi pretins 300.000 de euro de la o persoană pentru a interveni la RA-APPS şi Primăria Chiajna, 

Cristian Rizea a fost adus la Direcţia Naţională Anticorupţie de doi ofiţeri, care au pus în executare un mandat de aducere emis de procurori pe numele deputatului.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.