Rapoartele GRECO privind România au fost publicat, marţi, pe site-ul Ministerului Justiţiei şi pe cel al GRECO, în limbile română şi engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ministerul Justiţiei a publicat, astăzi, 9 iulie, la ora 11.00, pe site-ul oficial al instituţiei, rapoartele întocmite de GRECO privind România: „Raportul de follow-up la Raportul ad-hoc privind România” şi „Raportul interimar de conformitate din cadrul rundei a patra de evaluare privind România", a anunţat Ministerul Justiţiei.

Rapoartele au fost publicate simultan, în limba română şi limba engleză, pe paginile web ale Ministerului Justiţiei (www.just.ro), respectiv GRECO (www.coe.int/greco).

Publicarea simultană a fost convenită ca urmare a propunerii GRECO, după ce Guvernul României a autorizat acest demers în 4 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.