Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, spune că actualul Consiliu Superior al Magistraturii (CSM), al cărui mandat de şase ani se încheie, a reuşit să facă foarte multe lucruri, însă ar fi necesară o mai bună legătură cu magistraţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu pot să spun ce nu a reuşit acest Consiliu, că acest Consiliu a avut un mandat de şase ani şi este al doilea Consiliu Superior al Magistraturii după ce a fost adoptată legea din 2004 şi eu cred că a reuşit să facă foarte multe lucruri. Sigur că mai rămân încă multe lucruri de făcut şi cel mai important, din punctul meu de vedere, este o mai bună legătură cu magistraţii", a declarat ministrul Justiţiei, la sosirea la şedinţa de plen a CSM.

Ultima şedinţă de plen a actualului Consiliu Superior al Magistraturii are loc joi dimineaţă la sediul Institutului Naţional al Magistraturii.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.