O femeie din judeţul Prahova care, în luna mai a acestui an, şi-a lovit mătuşa cu un topor, aceasta fiind găsită inconştientă, a fost condamnată la 13 ani de închisoare pentru violenţă în familie. Agresoarea trebuie, de asemenea, să plătească peste 17.000 de lei Spitalului Judeţean, cheltuieli pentru îngrijirea victimei, dar şi 40.000 de euro daune morale rudelor femeii, care a decedat după nouă zile de spitalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Judecătorii Tribunalului Prahova au condamnat la 13 ani de detenţie o femeie de 40 de ani, care, în 21 mai, şi-a lovit în repetate rânduri, cu un topor, mătuşa, în vârstă de 64 de ani. Agresoarea este cea care a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Femeia atacată cu toporul a fost găsită inconştientă, după la spital, iar după nouă zile de spitalizare a murit. 
 
Magistraţii au decis, de asemenea, că femeia condamnată trebuie să achite 40.000 de euro daune morale ”constând în suferinţe psihice şi emoţionale” unei rude a victimei, dar şi să plătească Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti suma de de 17.871 lei, cu titlu de daune materiale, constând în cheltuieli de spitalizare.
 
Sentinţa nu este definitivă, putând fi atacată cu apel.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.