Viceprimarul municipiului Timişoara, Cosmin Tabără (PNL), şi-a găsit maşina vandalizată, după ce a lăsat-o într-o parcare. Cu un obiect ascuţit a fost scris pe uşile laterale, mesajul ”Fără respect”. Liberalul este de părere că prin acest gest se încearcă intimidarea sa, dar că nu va renunţa să lupte pentru corectitudine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cosmin Tabără a scris pe pagina sa de Facebook că ce i s-a întâmplat lui i se poate întâmpla oricui, deoarece ”marii oameni politici” susţin învrăjbirea, ura şi violenţa.

”Mă gândesc uneori cât de jos a fost dusă politica în Timişoara, până unde poate coborî nivelul promovat în ultimii ani în oraşul nostru. Ce mi s-a întâmplat mie i se poate întâmpla oricui, pentru că asta a fost livrat de către marii oameni politici: ura, învrăjbirea, violenţa verbală şi fizică, orice pentru a dobândi puterea, pentru a fi cât mai aproape de ciolan. Şi asta nu prin muncă sau valoare, ci prin slujirea fără noimă a celui care poate asigura accesul facil într-o funcţie publică. Apoi putem vorbi despre iubirea oraşului, despre promovarea valorilor sau a meritocraţiei”, a scris Tabără.

Viceprimarul Timişoarei spune că va milita în continuare pentru corectitudine şi că nu va fi intimidat, deşi probabil urmează incedierea autoturismului.

”Avem în ultimii ani maşini incendiate, ziarist "programat" să fie ucis şi ziarişti bătuţi, ziariste făcute "prostituate", jigniri şi ameninţări, totul pentru a obţine sau menţine puterea. Invocarea DNA din toate părţile doar pentru a-ţi demola adversarul politic şi nu un mod constructiv de a te promova pe tine. Da, mi-aţi vandalizat maşina, în speranţa că poate voi renunţa la a milita pentru corectitudine, pentru examene corecte, pentru o competiţie onestă. Cine a făcut asta? O victimă a ceea ce i s-a livrat în ultimii ani în Timişoara. Pentru că cine a făcut-o e o victimă. Urmează probabil incendierea maşinii daca nu voi abdica de la principii, dar nu o voi face! Probabil că se va încerca pe orice cale intimidarea mea, dar vă anunţ că nu renunţ, voi rămâne acelaşi om care va căuta dreptatea oriunde voi fi”, a mai scris Cosmin Tabără pe Facebook.

Tabără a anunţat că va depune plângere la poliţie.

”Din păcate, prin modul vostru de a face politică aţi transformat sau vreţi să transformaţi Timişoara într-o Americă de Sud, dar nu veţi reuşi, pentru că Timişoara nu sunteţi voi, Timişoara este reprezentată de intelectuali, de 4 universităţi cu recunoaştere internaţională, de medici de renume, de oameni de artă şi de cultură recunoscuţi în afara graniţelor tari, de o clasă de mijloc echilibrată, de şcoli care an de an şlefuiesc tinere talente. Da, trecem prin momente penibile uneori, dar vine vremea când toate acestea vor trece şi ne vom reaşeza pe un făgaş normal. Până atunci, voi aştepta răspunsul politiei la plângerea mea, puţin probabil să aflu făptuitorul, dar voi lăsa organele de cercetare să-şi facă treaba, cu încrederea în munca lor. Până atunci, voi duce maşina la service şi voi continua să fiu acelaşi om care va ierta prostia din jurul său...”, a mai scris Cosmin Tabără.

Cei care i-au vandalizat maşina viceprimarului Comsin Tabără au scris pe uşile laterale, cu un obiect ascuţit, mesajul ”Fără respect”.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.