Procurorii DNA Cluj fac, joi, mai multe percheziţii în judeţul Bistriţa-Năsăud, fiind vizată şi Primăria Prundu Bârgăului, într-un caz privind fraudarea de fonduri europene, cu un prejudiciu de 2,5 milioane de lei, deocamdată cercetările fiind in rem.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Cluj fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie şi fraudare a fondurilor europene, comise în perioada 2014 - 2016.

Astfel, joi, procurorii fac 14 percheziţii în judeţul Bistriţa-Năsăud, între care una la sediul unei instituţii publice, iar restul la societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că instituţia publică unde au loc percheziţii este Primăria Prundu Bârgăului, iar faptele din anchetă vizează fraude cu fonduri europene, cu un prejudiciu de 2,5 milioane de lei, banii fiind alocaţi pentru construcţia şi reabilitarea de drumuri. 

Sursele citate au precizat că deocamdată cercetările sunt in rem, nicio persoană nefiind pusă sub acuzare.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de la Direcţia Generală Anticorupţie şi de la Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.