Procurorii DNA Ploieşti fac, marţi dimineaţă, percheziţii la Poliţia Locală a Sectorului 1 şi în biroul consilierului primarului Andrei Chiliman, Emanoil Bocean, într-un dosar care vizează fapte de corupţie, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurori de la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti fac cercetări în două cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, comise în perioada 2009 - 2014.

DNA arată că, marţi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, au loc nouă percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţul Constanţa, la sediul unei instituţii publice, la societăţi comerciale şi la locuinţele unor persoane fizice.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA se află la sediul Poliţiei Locale a Sectorului 1, unde solicită documente care îl vizează pe consilierul personal al primarului Andrei Chiliman, Emanoil Bocean, care este şi coordonator al Poliţiei Locale a Sectorului 1.

Percheziţiile au loc într-un dosar de fapte de corupţie desprins din cel în care este cercetat primarul suspendat al Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Chiliman este cercetat într-un dosar în care acuzat că a primit mită pentru atribuirea unor contracte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.