Patronii staţiei GPL de la Crevedia, unde în luna august au avut loc explozii şi un incendiu, soldate cu moartea a şase persoane şi rănirea a peste 50, au fost plasaţi în arest la domiciliu. Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tribunalul Bucureşti a decis miercuri, să respingă ca nefondată contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti prin care Ionuţ-Daniel Doldurea şi Cosmin-Ionuţ Stîngă fuseseră eliberaţi din arestul preventiv şi plasaţi în arest la domiciliu.
 
Decizia magistraţilor este definitivă.
 
Judecătoria Sectorului 5 a hotărât, luni, să respingă ca neîntemeiată propunerea procurorilor de prelungire a arestării preventive pentru Ionuţ Daniel Doldurea şi Cosmin Ionuţ Stîngă. De asemenea, judecătorii au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.