Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Bucureşti au afirmat, luni, că bărbatul care a agresat o femeie în Centrul Vechi al Capitalei a lovit-o în repetate rânduri, cu o intensitate mare, în special în zona capului, folosind corpuri dure. Anchetatorii au precizat că femeia a avut noroc că nu a murit din cauza rănilor suferite, ea fiind salvată şi de îngrijirile medicale primite, iar acum se află în afara oricărui pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au anunţat luni, că procurorii au început urmărirea penală a unui bărbat, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

“La data de 24.02.2024, în jurul orei 03:30, în timp ce se afla în scara unui bloc situat în Centrul Istoric din mun. Bucureşti, sector 3, inculpatul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, cetăţean moldovean, a lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare. Victima, o femeie în vârstă de 26 de ani, a suferit un traumatism craniocerebral, traumatism cranio-facial grav, hematoame epicraniene şi o fractură, care au necesitat internarea de urgenţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti”, au precizat procurorii.

Ei au mai afirmat că în prezent starea victimei este una stabilă.

“Acţionând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului şi îngrijirilor medicale de specialitate”, a menţionat sursa citată.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.