Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a anunţat sâmbătă că luni, încep procedurile în vederea predării unuia dintre inculpaţii în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner,. Comnform ministrului, Cristian Marian Minae - acuzat de omor calificat şi tâlhărie calificată - a consimţit la predare în faţa unei instanţe din Irlanda.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vineri a avut loc termenul la instanţa din Irlanda şi unul dintre inculpaţi, dintre fugari, Cristian Marian Minae, a consiimţit la predare. Asta înseamnă că de luni vom începe proceduirle de predare. Poliîia Română, ANP, Ministerul Justiţiei, vă asigur că vor fi foarte atente astfel încât întreaga procedură de predare să se desfăşoare în bună regulă”, a afirmat Gorghiu.

 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Magistraţii din Sibiu au emis în 19 noiembrie mandate de arestare preventivă în lipsă pe numele a trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner, aceştia fiind daţi în urmărire de poliţişti: Zuleam Costinel Cosmin, Ghiţă Laurenţiu şi Minae Marian Cristian.

Pe 6 noiembrie 2023, cei trei au intrat în casa omului de afaceri pentru a fura bunuri de valoare. Cei trei au aplicat lovituri bărbatului, care ulterior a decedat.

Un alt suspect, Laurenîiu Ghiţă a fost adus în ţară la sfârşitul anului trecut, din Marea Britanie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.