Şapte presupuşi traficanţi de canabis au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Cluj la cererea procurorilor DIICOT Cluj după ce, la percheziţiile făcute la domiciliile acestora, s-au găsit aproape un kilogram de canabis şi 124 de pliculeţe cu o substanţă sub formă de pulbere, precum şi arme şi bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul Cluj a emis mandate de arestare preventivă pentru Sebastian Alexandru Cioban, Imre Roberto Kallo, Raul Alexandru Moldovan, Albert Lăcătuş, Cezar Paul Satmari, Marius Gabriel Cioban şi Marin Bobi Kiss, toţi bănuiţi de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Anchetatorii DIICOT Cluj suspectează că, în cursul lunii iulie, aceştia au procurat şi distribuit mai multor consumatori de pe raza judeţului Cluj produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cu ocazia percheziţiilor făcute de anchetatori au fost găsite şi ridicate 124 de pliculeţe cu substanţă sub formă de pulbere şi aproximativ un kilogram de substanţă sub formă vegetală, susceptibilă a avea efecte psihoactive, mai precizează sursa citată.

Totodată, notează procurorii au fost ridicate cântare electronice, instrumente de consum, precum şi 34.240 de lei, care ar proveni din comercializarea substanţelor psihoactive.

La percheziţii s-au mai găsit şi au fost ridicate două arme de panoplie şi un pistol cu gaze, iar două autoturisme, pe care cei şapte le-au folosit pentru distribuirea substanţelor, au fost indisponibilizate de procurori.

La acţiune, anchetatorii DIICOT Cluj au fost sprijiniţi de ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Cluj-Napoca şi Alba-Iulia şi de jandarmi, iar suportul de specialitate a fost asigurat de ofiţerii Direcţiei de Operaţiuni Speciale (DOS).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.