Reprezentanţii Hexi Pharma spun că accidentul lui Dan Condrea "a zdruncinat pe toată lumea" şi că este incredibil cum trebuie să moară oameni pentru ca o situaţie ca cea a firmei patronate de acesta să fie privită raţional şi “să nu se mai exagereze cu apelative crude”. Potrivit reprezentanţilor companiei, Dan Condrea era modest, timid şi retras, dar îşi dorea ca angajaţii lui să se simtă cât mai bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este incredibil cum trebuie să moară oameni pentru ca o situaţie ca cea a Hexi Pharma să fie privită raţional şi să nu se mai exagereze cu apelative crude la adresa unor oameni. Dan a fost colegul nostru, nu şeful nostru. Nimeni nu ştie cum veneam din plăcere la muncă, căci eram o echipa unită, iar Dan ne ajuta pe fiecare, indiferent de problemă. Într-adevăr, nu era cea mai deschisă persoana şi nu îi plăcea vorba multa şi fără rost, dar era un om. Suntem încă în şoc şi nu ne putem reveni. Tot ce putem spune e ca le transmitem membrilor familiei sincere condoleanţe”, arată reprezentanţii firmei, într-un comunicat de presă transmis marţi.

Potrivit reprezentanţilor companiei, colegii îl descriu pe Dan Condrea ca pe un "tată iubitor a doi copii, un familist convins, cu o existenţă relativ modestă, ce şi-a dorit linişte şi nu a căutat atenţia nimănui".

“Îşi creştea ambii copii cu drag şi a făcut sacrificii pentru asta, chiar şi atunci când viaţa l-a lovit şi a trebuit să divorţeze. Era un om dedicat muncii şi dedicat celui de-al treilea copil al său - Hexi Pharma. Lucra zilnic câte 12 ore şi avea grijă ca atmosfera să fie plăcută pentru toată lumea. Îşi dorea ca angajaţii lui să se simtă cât mai bine, iar de fiecare dată când unul dintre ei avea o problema, Dan era primul care sărea în ajutor. Modest şi timid, Dan nu relaţiona uşor cu persoanele noi, ba mai mult, era retras şi prefera să gândească de 10 ori înainte sa vorbească. Unii cred că ăsta era principalul motiv pentru care nu era favoritul multor persoane”, se mai arată în comunicatul citat.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, a murit duminică, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe drumul dintre localităţile Corbeanca şi Buftea.

Familia a ridicat marţi trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, după efectuarea necropsiei.

Accidentul în urma căruia şi-a pierdut viaţa Dan Condrea a fost anunţat duminică seară, la numărul 112, cu câteva minute înainte de ora 19.00, acesta având loc pe un drum judeţean din Ilfov, între Buftea şi Corbeanca. În autoturism, care s-a izbit violent de un copac, s-au descoperit actele lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, firma implicată în scandalul biocidelor diluate folosite în spitale.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a anunţat, în 13 mai, că procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de compania Hexi Pharma pentru infracţiunea de "participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor".

Procurorul general al PICCJ a declarat că patronal Hexi Pharma trebuia să fie chemat, în această săptămână, de procurori pentru a i se aduce la cunoştinţă că este învinuit pentru înşelaciune în formă agravantă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.