Fostul ministru al Economiei Constantin Niţă a venit luni la DNA, unde a stat mai bine de o oră, el spunând, la plecare, că nu vrea să facă niciun comentariu despre dosar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Constantin Niţă, fost preşedinte al PSD Braşov, a venit la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie însoţit de avocaţi şi nu a făcut nicio declaraţie referitoare la dosarul în care a fost citat.

La ieşirea de la DNA, Niţă a spus că a cerut un termen să vină să vadă dosarul în care a fost citat, fără a preciza dacă a fost sau nu pus sub acuzare. Fostul ministru a menţionat că a cerut procurorului o dată la care să poată reveni la DNA pentru a vedea dosarul.

Constantin Niţă şi-a anunţat, la sfârşitul lunii martie, demisia de la şefia PSD Braşov, care a devenit executivă din 4 aprilie.

Niţă a condus filiala PSD Braşov din 1997, iar în prezent  este deputat de Braşov tot din partea PSD. Niţă a fost ministru al IMM-urilor, ministru al Energiei şi ministru al Economiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.