Fostul deputat Marko Attila a fost prezent la Congresul UDMR, după achitarea sa de către instanţă în dosarul retrocedării unui teren din Constanţa. Mesajul Uniunii, postat pe pagina oficială a fost: ”Bine ai venit acasă. Attila!”. Politicianul fusese condamnat iniţial la cinci ani de închisoare, iar pe numele său fusese emis un mandat european de arestare, după ce acesta a plecat în Ungaria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe pagina oficială a UDMR au fost postate mai multe fotografii cu Marko Attila, în mijlocul delegaţilor la congresul UDMR desfăşurat la Timişoara. Acesta a vorbit Congresului şi a fost aplaudat de întreaga sală, potrivit imaginilor.

Uniunea a transmis şi un mesaj, în limba engleză: ”Bine ai venit acasă, Attila!”.

Inculpaţii din dosarul retrocedării unui teren din Constanţa au fost achitaţi definitiv de instanţă, joi.

Erau vizaţi, între alţii, fostul preşedinte al ANRP Crinuţa Dumitrean şi economistul Horia Simu. Fostul deputat Marko Attila, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, a anunţat pe Facebook: ”Ne vedem acasă”.

Marko Attila fusese condamnat în primă instanţă la cinci ani de închisoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.