Fostul deputat Cristian Boureanu, cercetat pentru ultraj în urma scandalului cu poliţişti care au oprit în trafic maşina în care se afla, pe care i-a insultat şi lovit, rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile. Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, contestaţia lui Cristian Boureanu la măsura arestării preventive, decizia instanţei fiind definitivă, astfel că fostul deputat rămâne în arest pentru 30 de zile.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus în Arestul Central al Poliţiei Capitalei în 10 iunie, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile, pentru ultraj.

În urma incidentului din noaptea de 8 spre 9 iunie, Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, ulterior fiind solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral şi fractură de sinus maxilar, conform unor surse medicale. Diagnosticul a fost menţionat ulterior şi de către avocata acestuia, care a reclamat că fosul deputat a fost agresat de poliţişti.

Brigada de poliţie rutieră a făcut publice imagini de la incidentul în care a fost implicat fostul parlamentar Cristian Boureanu. În afara scenelor în care Boureanu îi ameninţă pe poliţişti şi îl loveşte pe unul dintre ei, a fost prezentat întregul dialog cu aceştia. În înregistrare, poliţistul căruia i-a prins mâna la portiera maşinii îl ameninţă că îl "scoate" la ştiri şi că îi va face dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală, spunându-i şi că este beat. Filmul se încheie cu episodul în care poliţistul este lovit pentru a doua oară şi ripostează dându-i un pumn în faţă lui Cristian Boureanu.

Miercuri seară, Cristian Boureanu a fost dus sub pază la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce s-a plâns de dureri de cap. El a revenit în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, după ce a fost supus unor investigaţii medicale care nu au pus în evidenţă afecţiuni ce ar impune internarea, potrivit unor surse oficiale.

Fostul deputat a fost supus unor investigaţii, inclusiv examinare computer tomograf, iar acestea nu au scos la inveală o suferinţă cerebrală, ci doar una care ţine de sfera ORL. Astfel, lui Boureanu i s-a recomandat şi un examen medical într-un spital de profil, precum Institutul de Fonoaudiologie şi Chirurgie Funcţională O.R.L. "Prof. Dr.D.Hociotă".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.