Tribunalul Bucureşti a sesizat Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) în legătură cu dispoziţiile nou introduse în legislaţie referitoare la eroarea materială, aceasta fiind a zecea trimitere preliminară, potrivit unui anunţ făcut, sâmbătă, de Asociaţia Forumul Judecătorilor. ”Aproape toate problemele majore ale legilor justiţiei sunt deja pe rolul CJUE”, a transmis Asociaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A zecea trimitere preliminară! Tribunalul Bucureşti a sesizat CJUE în legătură cu dispozitiile nou introduse referitoare la eroarea materiala (art.96 alin.3 din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor). Cauza este deja înregistrată pe rolul CJUE, C-397/19, Statul Român – Ministerul Finanţelor Publice”, a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, Asociaţia Forumul Judecătorilor.

Sursa citată precizează că ”aproape toate problemele majore ale legilor justitiei sunt deja pe rolul CJUE”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.