Tribunalul Bucureşti a sesizat Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) în legătură cu dispoziţiile nou introduse în legislaţie referitoare la eroarea materială, aceasta fiind a zecea trimitere preliminară, potrivit unui anunţ făcut, sâmbătă, de Asociaţia Forumul Judecătorilor. ”Aproape toate problemele majore ale legilor justiţiei sunt deja pe rolul CJUE”, a transmis Asociaţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A zecea trimitere preliminară! Tribunalul Bucureşti a sesizat CJUE în legătură cu dispozitiile nou introduse referitoare la eroarea materiala (art.96 alin.3 din Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor). Cauza este deja înregistrată pe rolul CJUE, C-397/19, Statul Român – Ministerul Finanţelor Publice”, a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, Asociaţia Forumul Judecătorilor.

Sursa citată precizează că ”aproape toate problemele majore ale legilor justitiei sunt deja pe rolul CJUE”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.