Un bărbat de 67 de ani din judeţul Dolj, suspectat că şi-a agresat sexual şi violat nepoata de doar 9 ani, a fost reţinut de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În seara zilei de 16 decembrie a.c., ora 23.00, poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 67 de ani, din comuna Coţofenii din Faţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală”, a transmis, sâmbătă, IPJ Dolj.  

Sursa citată a precizat că, vineri dimineaţă, poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o minoră de 9 ani, din comuna Coţofenii din Faţă, ar fi fost violată de bunicul patern. 

”La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, iar în urma cercetărilor au stabilit că în noaptea de 13/14 decembrie a.c., bărbatul de 67 de ani, bunicul patern, la locuinţa acestuia din comuna Coţofenii din Faţă, ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra nepoatei sale de 9 ani, în sensul că ar fi pipăit-o pe aceasta în zonele intime. În noaptea de 14/15 decembrie, în aceeaşi locuinţă, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, bărbatul ar fi exercitat acte specifice infracţiunii de viol, folosindu-se de deget”, au mai transmis poliţiştii.  

Potrivit acestora, bărbatul a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. 

Sîmbătă, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.