Tânărul în vârstă de 25 de ani, care a atacat o femeie, miercuri, pe strada Ştefan cel Mare din Capitală, i-a provocat acesteia o fractură de peroneu. Primele date din ancheta procurorilor arată că agresorul, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă, nu avea nicio legătură cu victima.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ancheta procurorilor Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 2 arată că bărbatul care a agresat o femeie pe strada Ştefan cel Mare din Capitală nu o cunoştea pe femeie şi nu avusese niciun conflict cu aceasta.

"La data de 11.05.2024, în jurul orei 20:55, în timp ce se afla în dreptul imobilului cu nr. 77, situat la adresa din Bucureşti, şos. Ştefan cel Mare, nr. 234, Sector 2, inculpatul a observat-o pe persoana vătămată trecând pe trotuar şi fără a o cunoaşte sau a avea vreo discuţie cu aceasta, s-a îndreptat în viteză către aceasta şi a lovit-o puternic cu piciorul în zona inferioară a piciorului drept, determinând căderea persoanei vătămate la nivelul solului şi provocarea de leziuni traumatice (fractură de peroneu), evaluate preliminar la 30-35 (treizeci-treizeci şi cinci) de zile de îngrijiri medicale", informează, joi, Parchetul.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Agresorul este arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul in care este inculpat pentru lovire sau alte violenţe.

Tânărul a fost reţinut de poliiştii din Bucureşti, după ce a agresat o femeie pe o stradă din Sectorul 2. A atacat-o din senin, lovind-o peste picioare, ceea ce a făcut ca victima să se dezechilibreze şi să cadă. Femeia a ajuns la spital, Poliţia fiind sesizată de către unitatea medicală.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.