Trei persoane au fost reţinute şi 64 de kilograme de cannabis au fost confiscate în urma a şapte percheziţii desfăşurate de către procurori DIICOT în judeţul Braşov la suspecţi de trafic de droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei trei bărbaţi reţinuţi erau monitorizaţi de către procurorii Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Braşov de câteva luni, potrivit directorului instituţiei, Cătălin Borcoman.

”Au avut loc şapte descinderi, iar într-una dintre locaţii a fost descoperită cantitatea de 64 de kilograme de cannabis. Cei trei suspecţi au fost reţinuţi şi sunt prezentaţi instanţei cu propunere de arestare. Activitatea lor infracţională a fost monitorizată timp de mai multe luni“, a declarat Cătălin Borcoman, şeful DIICOT Braşov. 

Percheziţiile au avut loc miercuri, în casele celor trei suspecţi din localitatea braşoveană Cristian.

”În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în intervalul septembrie - octombrie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpatul Constantinescu Adrian a pus în vânzare consumatorilor de pe raza judeţului Braşov,  cannabis la preţul de 40 lei/gram iar în cursul lunii octombrie 2016 a deţinut şi i-a vândut inculpatului Ciocoiu Mihai-Gabriel diferite cantităţi de cannabis la preţul menţionat”, se arată într-un comunicat publicat joi de către DIICOT.

Cele 64 de kilograme de cannabis au fost descoperite în casa unui singur suspect.

”În cauză s-a reţinut că la data de 12 octombrie 2016 inculpatul Vlăducă Constantin-Orlando a deţinut, în vederea comercializării, în imobilul situat în localitatea Cristian, judeţul Braşov, unde domiciliază tatăl său, iar acesta locuieşte fără forme legale, cantitatea de aproximativ 64,30 kilograme cannabis”, potrivit DIICOT

În urma percheziţiilor au fost confiscate şi mai multe cântare electronice, dispozitive de mărunţire (grindere) şi un pistol cu aer comprimat, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Cei trei bărbaţi urmează să fie prezentaţi, joi, magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi de trafic de droguri de risc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.