Bărbatul care a trântit un copil într-un parc din Hunedoara a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. El este acuzat de tentative de omor şi tulburarea liniştii publice. Copilul a suferit o fracură de os occipital şi are nevoie de 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a anunţat, vineri, trimiterea în judecată a bărbatului care a trântit un copil într-un parc din Hunedoara.

Bărbatul este în continuare arestat preventive şi este acuzat de procurori de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”Inculpatul C.A., la data de 07.02.2021, în jurul orelor 15:35, pe fondul unei stări tensionate generată de cearta dintre persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani şi un alt minor în vârstă de 8 ani - fiul concubinei sale, care se aflau în parcul de joacă pentru copii, situat în spatele blocului G2 de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, loc în care se aflau atât copii, cât şi persoane adulte, a prins-o pe persoana vătămată minoră cu mâinile de gât, a ridicat-o la aproximativ 2 metri înălţime (deasupra capului inculpatului), după care a proiectat-o cu putere de pământ, producându-i o fractură de os occipital cu dehiscenţă de 2 mm, leziune care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, tulburând ordinea şi liniştea publică”, au transmis procurorii.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Hunedoara

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.