Ministra Justiţiei Alina Gorghiu a anunţat că doi fugari, Ionel Teşeleanu şi Valentin Androne, au fost aduşi, marţi, în România din Germania pentru executarea pedepsei. Teşeleanu a fost condamnat la închisoare de 5 ani pentru proxenetism, iar Androne la un an, opt luni şi 20 de zile pentru infracţiuni rutiere, a adăugat ministra PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

„Pentru toţi fugarii, notorii sau nu, legea e una singură. Astăzi, au fost aduşi în ţară pentru executarea pedepsei doi fugari - Teşeleanu Ionel şi Androne Valentin. Primul a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 5 ani pentru proxenetism. Cel din urmă a fost condamnat la pedeapsa închisorii de un an, 8 luni şi 20 de zile pentru infracţiuni rutiere”, a afirmat Alina Gorghiu, conform Ministerului Justiţiei.4

Ea a mai spus că „cei doi au fost aduşi din Germania. Iar de azi, îşi vor executa pedepsele în penitenciarele din ţară”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.