Mark Zuckerberg, fondator şi CEO al Facebook, a fost comparat, în timpul audierii de miercuri din Congres, cu preşedintele Donald Trump. El a fost surprins de afirmaţia lui Barry Loudermilk, membru al Camerei Reprezentanţilor a Statelor Unite ale Americii, dar şi de ce a afirmat ulterior Juan Vargas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Loudermilk, reprezentant al statului Georgia, a spus: „Sper să luaţi asta ca pe un compliment, aşa cum intenţionez, dar mai este un domn în acest oraş cu care cred că aveţi multe în comun. Şi acesta este preşedintele Trump. Amândoi sunteţi oameni de afaceri de succes, capitalişti, miliardari, aţi făcut foarte bine. Dar ce cred că mai aveţi în comun este că amândoi contestaţi status quo-ul: el îl numeşte «draining the swamp» (exterminarea lucrurilor nocive, n.r.), dumneavoastră îl vedeţi ca inovaţie”.

În timpul expunerii lui Loudermilk, Zuckerberg a părut impasibil, însă atunci când a venit rândul reprezentantului Juan Vargas (California), a zâmbit.

„Sunt tentat să vă întreb - având în vedere că nu puteţi minţi congresul - când aţi fost comparat cu Trump, aţi luat-o ca pe un compliment?”

Zuckerberg a răspuns scurt: „Nu”.

„Era o glumă”, a adăugat Vargas. „Vreau să vă complimentez, dar nu răspundeţi, nici măcar cu un zâmbet”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.