Zeci de persoane s-ar afla în ”stop cardiac” într-un loc nocturn popular, în capitala sud-coreeană Seul, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înregistrări video surprind numeroase persoane care primesc îngrijiri, în stradă, de la membri ai serviciilor de urgenţă, înconjuraţi de mulţime.

Preşedintele sud-corerean Yoon Suk-Yeol a trimis o echipă de intervenţie în caz de dezastru la Itaewon, în cartierul Yongsan-gu.

Pompierii au anunţat 81 de cazuri de ”dificultate respiratorie”.

Însă era neclar câte persoane au murit şi câte persoane au fost rănite în acest incident.

Imagini de la faţa locului surprind saci cu cadavre. pe stradă..

Oficialii sud-coreeni anunţă de obicei ”stopuri cardiace până la constatarea morţii de către un medic.

Aproximativ 100.000 de persoane ar petrece în zona respectivă, la un eveniment organizat cu ocazia Halloweenului, fără să poarte mască de protecţie, pentru prima oară de la începutul pandemiei covid-19.

 

Străzile din Seul erau pline de oameni care sărbătoreau Halloweenul.

În mesaje postate pe reţele de socializare anterior, unele persoane comentau că zona Itaewon era atât de aglomerată, încât era nesigură.

Imagini şi înregistrări video postate pe reţele de socializare surprind atât membri ai serviciilor de intervenţii, cât şi civili încercând să ajute persoane inconştiente, în stradă.

Potrivit unui jurnalist local, toţi locuotorii cartierului Yongsan au primit mesaje, pe telefoanele mobile, în care erau îndemnaţi să se întoarcă acasă cât mai rapid posibil, din cauza unui ”accident în apropierea Hoteluuil Hamilton, în Itaewon”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.