Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă în mesajul către popor că luni după-amiază a avut loc o altă lovitură la Odesa, unde oamenii au fost răniţi iar Harkovul se află încă într-o situaţie deosebit de dificilă, dar în fiecare zi alimentarea cu energie a oraşului este restabilită treptat. Liderul ucrainean mai afirmă că rachete balistice au avariat case şi clădirea Academiei de Arte din Kiev. Acum este extrem de important să avem grijă de cei care au nevoie de sprijin, mai arată el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Le mulţumesc tuturor celor care lucrează pentru a elimina consecinţele loviturilor ruseşti. Kiev - rachete balistice au avariat astăzi case şi clădirea Academiei de Arte. Toţi răniţii au primit asistenţa necesară. Slavă Domnului, nu erau copii la academie. Debarasarea molozului durează toată ziua”, a transmis preşedintele Ucrainei.
 
Volodimir Zelenski afirmă că la Odesa şi Mikolaiv, în urma atacurilor asupra instalaţiilor electrice, situaţia este complicată, pentru că au fost implicate toate serviciile necesare şi echipele de reparaţii.
 
”După-amiază, a avut loc o altă lovitură la Odesa - oamenii au fost răniţi. Harkovul se află încă într-o situaţie deosebit de dificilă, dar în fiecare zi alimentarea cu energie a oraşului este restabilită treptat. Sunt recunoscător tuturor celor care lucrează pentru oraş, tuturor celor care se preocupă de oameni şi îi ajută pe alţii”, spune liderul ucrainean.
 
”Acum este extrem de important să avem grijă de cei care au nevoie de sprijin. Şi chiar dacă oamenii se simt inconfortabil să le ceară sprijinul altora, vă rugăm să le acordaţi atenţie şi să îi sprijiniţi voi înşivă, să nu îi lăsaţi pe oameni singuri cu dificultăţile lor. Le mulţumesc tuturor celor care protejează oamenii şi preţuiesc viaţa! Le mulţumesc tuturor celor care sunt alături de Ucraina!”, mai spune Zelenki.
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.