Preşedintele Vladimir Putin a vorbit în cadrul unei şedinţe de guvern difuzată pe canalul de ştiri Rossiya 24, controlat de stat, şi i-a avertizat pe cei care se opun acţiunilor Rusiei în Ucraina ”să nu agraveze situaţia” prin impunerea unor sancţiuni suplimentare asupra ţării sale, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu avem intenţii rele împotriva vecinilor noştri”, susţine Putin, care a afirmat că guvernul său ”nu consideră că este nevoie” ca vecinii săi să ia măsuri suplimentare care ”vor înrăutăţi relaţiile noastre”, a declarat şeful statului rus.

”Cred că toată lumea trebuie să se gândească la cum să normalizeze relaţiile, să coopereze în mod normal şi să dezvolte relaţiile în mod normal”, a adăugat el.

Putin a repetat, de asemenea, afirmaţia anterioară potrivit căreia toate acţiunile întreprinse de armata rusă până acum au fost făcute ”ca răspuns exclusiv la unele acţiuni neprietenoase împotriva Federaţiei Ruse”.

Declaraţiile preşedintelui rus au loc în contextul întâlnirilor miniştrilor de Externe din statele occidentale, la Bruxelles, pentru a analiza cum să menţină presiunea asupra Rusiei.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.